Jävla bästa Johanna+avblajifiering.

Först vill jag bara skriva om hur innerligt glad jag är för din skull Johanna! Även om det är fyra ganska tuffa veckor av strålning kvar så kan du, jag och alla andra se ljuset komma tillbaka och det är jävligt ljust skall jag säga! Det enda jag kan göra är att överrösa dig med superlativ, otroliga, fantastiska, överjävla bra Johanna!

Sedan känner jag ett visst behov att att avblajifiera min hjärna. Jag behöver skriva lite om mitt liv, lite som inte har någon som helst mening.
   Våren är här och jag har börjat använda min svarta jättetröja istället för jacka, det är mysigt och prasslar inte lika hotfullt som en vind och regntät Tenson med extra fluff, stoppning och allt. Idag började det dock regna, tjofjölt, där fick jag. Luvan åkte på och vips kunde jag hoppa in i den gamla Bergmanfilmen "Sjunde inseglet" om liemannen skulle bli sjuk.
   Sista dagen på praktiken idag, det har gått fort. Jag bakade kakor och hoppas att de mest överaktiva barnen inte får en allt för stor sockerkick. Jag fick en avskedsgåva, en prydnadshöna med blåprickiga strumpor. Kreativt. Sedan fick jag ägg. Riktiga ägg som jag bar med mig till stan där jag skulle fika med Isabell. Jag bar min tygpåse med en moders ömhet, ville undvika äggmos i den. Jag klarade det, inga krossade ägg. 
   Jag funderar på att ta mitt första dopp snart, men det måste vara en fin solig och helst vindstilla dag för att jag inte skall förfrysa väl valda kroppsdelar. I förrgår hängde jag ut tvätt för första gången i år, mina händer blev som istappar och klädnyporna tog slut innan de blöta strumporna gjorde det men det var ändå en trevlig och lite yster känsla. Och så har jag skaffat mittbena, jag behövde lite omväxling på burret trots att jag inte har råd att klippa mig. Jag vet faktiskt inte om mittbena är min grej, men ett tag skall jag uthärda, ända tills jag själv inser att "fan vad jag ser ut som Kristina Lugn i huvudet, vidta åtgärder för i hela Hällingsjö"
   Jag längtar verkligen till Hultsfred nu, skall bli en sann upplevelse. Jag och Johanna satt och tjötade här om dagen och herre Gudrun vad skoj det skall bli, hoppas det inte regnar allt för mycket. Men å andra sidan, vad har man inte gummistövlar och regnjacka till?? 
   Jag måste bara tala om vilka mina favorittvprogram är för tillfället, "Hjälp" är ju urbota pinsamt och sjukt, helt klart min humor. Sedan har vi "Green Wing" som är om möjligt ännu sjukare. En sjukhusserie utan patienter. I förra avsnittet skulle den översexuella läkaren överraska sin älskarinna genom att hoppa ut från ett skåp iklädd endast vita Y-frontkallingar och spelandes på en blockflöjt, det tog ett bra tag innan han insåg att kvinna i hans rum inte var älskarinna utan en stackars sekreterare. Då blev det pinsamt. Jag skrattade så jag hickade. Sedan har vi ett program jag är väldigt ledsen när det inte går "Six Feet Under" sista  säsongen visas nu och jag bara älskar det. Sist men inte minst så har vi då "Greys Anatomy" det eviga tjejprogrammet, man kan slötitta på det, kräver ingen som helst engagemang. Rapport från tv-nörden låter det som. Det kanske det är också, man vet aldrig. 
   Nu vill jag egentligen skriva mer, men jag har inget på lager. Så det sista jag tänker förmedla är att tänk allt i glada färger och kärleksfulla känslor. Tyck om varandra!

Peace and out.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback