Aaargghh!!!

Nu är jag faktiskt ilsk! Det är inte ofta jag blir riktigt överjordiskt förbannad, det går som allt annar i min natur, väldigt långsamt, men när jag väl blir det, ja då tar det hus i helvete! Anledningen till detta utspel idag beror på att jag för andra gången kuggade teoriprovet med två poäng, och den här gången färdades jag så långt som till den lilla skitstaden Skövde! De som såg mig när jag kom ut från den lilla sunkiga lokalen där vi trängdes framför sunkiga datorer måste ha trott att jag var gravt sinnessjuk eller att jag led av ofrivilliga spasmer. Jag sparkade på elskåp, jag slet av de oskyldiga löven från sina grenar och massakrerade i tusen bitar och sedan gick jag och köpte två förpackningar henna, jag tänkte att här måste något hända, jag skall fan färga håret eldrött bara för att utagera all denna ilska!!!
   Det går troll i det här urbota körkortet jag tragglat med i år och dar nu. Jag verkar inte lyckas med något som har med det att göra. Jag lovar att det sitter någon bitter gammal tankeöverförnade hagga på Vägverkets huvudkontor och sänder misslyckande tankar till min känsliga och lättpåverkade tonårsflickehjärna samtidigt som hon ser till att jag får den mest kärringstoppsbenägna bilen på körskolan och de omständigaste frågorna på teoriproven! 
Nu skall jag åka till gymet och banska skiten ur någon boxningskudde eller något!
  

Tyskland!

Ja, så nu var man hemma från Tyskland, den gamla "kulturstaden" (jag mötte min kära far när jag kom hem, sittandes i soffan med ett lexikon, nypåläst om vårt rsemål) Stralsund. Vi åkte klockan 07.00 i söndags, jag och min bundsförvant Emelie med bilen fullpackad med aldeles för mycket saker. Vi anlände ca 12 timmar senare för att hälsa på våra gamla vänner, med blandade förhoppningar och färjeavgalluktande kläder. 
   Jag tänker inte ens försöka beskriva vår vistelse, men galet var det och så jävla kul! Vi har suttit och gapflabbat i timmar i ett rum så igendimmat av cigarettrök att man knappt såg sin egen hand när man höll fram den, vi har druckit 300-kronorsvin som vi nu i efterhand misstänker var nattvardsvin, åkt tysk skrothögsbil på kullerstensgator med hål djupa som pottor, lyssnat på "Fågeln Roger" tills öronen ramlat av och köpt alkohol på vägen hem i endast nätt och jämnt nyktert tillstånd (som tur var så var Emelie nyktrare än mig eftersom hon var tvungen att föra vårt fordon framåt, lagligt och utan risk för incidenter). Ja, som ni säkert anar så är vi inte överförtjusta i att vara hemma, men som man säger så är det ju bäst att avsluta när det är som roligast!

åter!

Jag har blivit jävligt tråkig i sommar,har kommit på mig själv med att göra mig bekväm i min humorlösa tillvaro. Tror  delvis att det kan bero på regnet som i alla fall hållt mina fönster rena, men också på att jag blivit helt vanestyrd på det där jobba-äta-sovaviset. Men nu har jag vaknat, återupptagit mitt vanliga jag, jag känner, tänker, ser och är närvarande på ett tillfredsställande sätt...Och lugn är jag också, det känns som jag flyter frammåt, sida vid sida med tiden och allt runtomkring, en ganska skön tillvaro. Kan definitivt tänka mig att jag är trevligare att umgås med nu än för ett par veckor sedan, jag är även mer kontaktbar, både bokstavligt och bildligt talat, så nu får ni se upp kära vänner...Sofia har återuppstått ur dypölen och hon är i storform! Hahaha ;-)

Med kärlek, er tillgivna Sofia aka. Kung Adolf (nu skrattar du allt Isabell?!)

solbelyst...

bländande...