Höststorm...(i mitt huvud)

Jaha.
Det virvlar och susar och surrar unafört fönstret, ganska vackert faktiskt, jag tycker om när moder jord skakar om oss lite ibland. Kan vara skönt att få känna något. Idag är det lite tryckande lite tungt.
   Var med Johanna på sjukhuset igår, det gick bra och jag är så oerhört glad att hon slapp må som förra gången, var ängslig innan. Dagen var lång men det kändes endå som den gick ganska fort, kändes skönt att bara få vara där. När jag satte mig på spårvagnen vid 18.05 kändes det som att hjärnan var inlindad i något mjukt, som stötdämpning. Jag satte på musiken på hög volym och blåste ur skallen ordentligt. När jag kom hem var jag matt. Kollade på Anders & Måns, skrattade lite, det var skönt. Sedan gick jag och la mig för att hela natten höra vindbyarna kasta omkring träden utanför min trygga lilla bubbla... 

Idag hade jag gummistövlar på mig.

Godkväll mina hängivna läsare...
Slöar efter ännu en dag på praktiken, börjar bli lite svettigt nu, mycket ansvar. Känns som jag har en disktrasa i huvudet efter sju dagars arbete. Ska verkligen bli skönt med höstlov. Att bara få mysa runt i höstrusket med mina kära fina vänner (även mor,far o goa lilla Emil ;-) och inte känna att man måste gå ut som man känner på sommaren, för att det faktiskt pissregnar och miniorkaner virvlar omkrig i löven. Nej det ska faktiskt bli riktigt mysigt att bara få slöa runt och verkligen...tänka färdigt.
   Ser mycket fram emot den stundande Halloweenfesten, vet bara inte riktigt vad jag skall klä ut mig till? Funderade först på en hudfärgad kroppsstrumpa, lite hår på väl utvalda ställen samt en lite röd toppluva, voila, där har vi Nakenjanne. Men sedan kom jag på att det kanske inte står sig i konkurensen med sköna prinsessor och älvor, men suck, vem vill inte sticka ut,;-)?
Nej, nu ska jag faktiskt gå och lyssna på skrammel..sov gott.

Några ord om en dag.

I morse trodde jag att världen skulle bli uppslukad av sockervadd.

Det var mjukt.

men det skaver ändå.


S.A 06-10-05


Allt i röttgultorange...

Jag tycker om idag, det är en mysig dag, det är höst.
   Första "riktiga" dagen på praktiken igår, det var så mycket nytt så det sjöng i öronen på mig. Blev nerskickad för att se på en operation, jag såg på när de sågade brände och höll på med någon slags äcklad fascination. Det var helt klart en upplevelse utöver det vanliga. Var och badade i söndags med mamma och mormor, det var mysigt. Det var "tantkväll", inga skrikiga barn eller plaskande ungpojkar, bara en massa tjocka tanter och tända ljus. Upplevde för första gången på länge riktigt lugn, aromabastun var verkligen ett skitbra sätt att få loss lite spänningar.
   Sitter nu här och lyssnar på lite höstdystermusik och längtar efter något annat,vet inte riktigt vad.


Mitt tankeägg är trasigt...

Fick höra att det var skönt att skriva av sig ibland, förstår det, så jävla mycket. Och jag vet att det är skönt, det är bara det att jag aldrig får tummen ur att skriva något i min dagbok, känns inte så kul.Brukar mest skriva dikter som ingen får se, men ibland känns det bra att visa sina känslor för någon, det känns befriande på något underligt sätt. 
   Så varför inte skaffa en blogg?Som alla andra har...kan väl vara praktiskt. Jag lovar att inte skriva om meningslösa saker, just nu känns det som alla meningslösa saker trängs ur mitt huvud, mitt "tankeägg" som Isabell skulle ha sagt, det känns faktiskt nästan som att det är trasigt. Som att alla bitarna bara simmar omkring däruppe och bara vänta på att bli ihoppusslade igen. Och det är precis det jag tänker göra, jag tänker pussla ihop mitt tankeägg. Utan det kan jag inte hjälpa någon.
Tänker på dej Johanna, varje dag, hela tiden. Fan va stark du är!